Кире Наумов стои зад сите протести во светот

by lali

“Коза ностра” дојде до ексклузивни фотографии кои докажуваат дека еден човек стои зад сите протести во светот. Тоа е членот на раководството на СДСМ Кире Наумов. Доказите решивме да ги споделиме со целата јавност, за да се уверат во злосторничките активности зготвени во кујната на Бихаќка.

Ова е денешната фотографија од протестите на стечајците во Скопје:

20140218-213220.jpg

Неколку часа претходно забележан во Банкок, Тајланд, каде што во судирите со полицијата загинаа четворица демонстранти:

20140218-220139.jpg

Кире Наумов на протестите во Тузла, Босна и Херцеговина:

20140218-213427.jpg

Во Киев, Украина:

20140218-213458.jpg

Во Турција, срцето на Наумов не беше со Ердоган:

20140218-213721.jpg

Ги поттикнува и протестите на сириската опозиција:

20140218-213544.jpg

Поврзани новости