Кире Наумов: Македонија во должничко ропство

by Фокус

Македонија влегува во сигурно должничко ропство и затоа новата Влада ќе мора да го стабилизира долгот и да го намали дефицитот, изјави дополнителниот заменик-министер за финансии Кире Наумов во емисијата „10 минути“ на ТВ 21.

Погледнете го целото интервју:

Поврзани новости