Кекеновски: Никогаш не сум бил член на АД ВМРО, туку на ВМРО-ДПМНЕ

by Фокус

Универзитетскиот професор и член на Форумот на слободоумни патриоти, Јове Кекеновски, ја оцени одлуката за неговото исклучување од ВМРО-ДПМНЕ како беспредметна и бесправна.

„Никогаш не сум бил член на АД ВМРО-ДПМНЕ, туку на ВМРО ДПМНЕ од самото нејзино основање“, стои во неговата реакција.

Поврзани новости