Kако до подобра работна позиција?

by Фокус

„Нашите обуки се значајни како за младите кои штотуку навршуваат високо образование, а немаат практично искуство кое честопати е предуслов за вработување, така и за сите оние кои имаат амбиција да имаат подобро работно место во финансиските сектори. Тука спаѓа и онаа група на сегашни или идни претприемачи кои сакаат да се запознаат со даночното законодавство заради намаллување на даночната изложеност во нивната компанија. Покрај тоа, оваа проблематика секако ги засега најмногу и оние кои се стремат кон даночните консултанти бидејќи на обуката добиваат практична примена на сите закони поврзани со оваа област. Со оглед на динамиката и апетите за раст и развој на бизнисите денес, овие знаења и вештини кои ние ги пренесуваме на нашите слушатели се неопходни за успешна интеграција во бизнис заедницата“, вели Кристина Тилиќ, сопственик и менаџер на на НОВА КОНСАЛТИНГ.

Бидете учесник на најпосетуваната обука во Македонија во организација на Центарот за обука:  Нова консалтинг и едукација. Досега 2000 задоволни учесници, 20 годишно искуство во едукација на вработени во финансовиот сектор, современо опремени простории, тестови, проекти, прирачници, софтвер.

ПРАКТИЧНИ ВЕШТИНИ ВО СМЕТКОВОДСТВОТО И КОНТРОЛА  НА ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ

2 (6)

Учесници на обуката може да бидат сите заинтересирани без разлика на возраста, стручната подготовка и работното искуство, што сака да се стекне со практични вештини во областа на сметководството, даноци, анализи, пресметки, контрола на работењето и логичко расудување.

Стекнатото знаење од обуката претставува солидна основа за успешно работење на слушателите во: финансискиот сектор на компаниите од бизнис сферата, од државните органи или работа во банка.

Термини

18-ти Мај , понеделник/среда од 17:00 до 19:45 часот.

Тренери

Наставата е водена од докажани тренери, овластени ревизори и извршни директори кои своето 20 годишно искуство несебично го пренесуваат на сите оние кои имаат за цел својата визија да ја реализираат со знаење.

ЦЕНА

Редовна цена 18.000

Цена со попуст за невработени 15.000

Плаќање на три рати

Пријавување

Секој учесник треба да достави ПРИЈАВА ЗА ОБУКА,

http://www.novakonsalting.mk/prijava.php

Контакт (02) 3 22 00 54, , 078 383 053, 070 383 052,  078 383 093 www.novakonsalting.mk

комерцијален линк