ЈП Водовод и канализација извести дека е саниран дефектот во Хиподром

by fokus 16:38
16:38
ЈП Водовод и канализација успеа да го санира дефентот во населбата Хиподром и водоснабдувањето е нормализирано.
„Ве известуваме дека дефектот на ул.Благоја Стефковски 39 во населба Хиподром е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 26.08.2018г. во 15:15 часот“, велат од ЈП Водовод и канализација.

Поврзани новости