ЈП „Водовод и канализација“ го одложи санирањето на дефектот во Студеничани

by fokus

Од Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека се одложува поправката на дефектот во водоводната мрежа во селото Студеничани.

„Ве известуваме дека работењето на уличниот дефект ф-100 мм на ул.2 бр.267 с.Студеничани, поради технички причини се ОДЛОЖУВА за некој од наредните денови. За точниот термин ќе бидете навремено известени“, велат од претпријатието.

Поврзани новости