Јовановски: Ќе го сопрам урбанистичкиот хаос и ќе внимавам на зеленилото во Центар

by Фокус 11:42
11:42

Доколку бидам избран за градоначалник на општина Центар, во првите 100 дена ќе ги стопирам издавањата на решенијата за градба со цел да запре урбанистичкиот хаос во општината, најави кандидатот за градоначалник на Центар од ВМРО-ДПМНЕ, Дејан Јовановски.

-Ќе внимаваме на зеленилото, а ќе работиме и на сообраќајните решенија за намалување на сообраќајниот хаос – рече Јовановски, додавајќи дека како градоначалник ќе се разликува од Андреј Жерновски.

- Advertising -

Поврзани новости