Јован Стојаноски кандидат за градоначалник на Охрид од СДСМ, Тони Делков за Неготино

by Fokus 10:01
10:01

Јован Стојаноски од редовите на СДСМ најверојатно ќе биде кандидат за градоначалник на Охрид на престојните локални избори.

Инаку. Стојаноски покрај тоа што е професор со долгогодишно искуство на ФТУ во Охрид , тој се истакнува и како долгогодишен политичар на СДСМ.

Во Неготино пак, најверојатно за градоначалничкото столче од владејачката партија ќе се бори Тони Делков.

- Advertising -

Поврзани новости