Јанкулоска: Циганите за уши ќе ги вадиме и ќе ги носиме на гласање

by Фокус

Во една од  аудио-снимките што ги објави лидерот на СДСМ, Зоран Заев, првата полицајка Гордана Јанкулоска во телефонски разговор со кандидатот за градоначалник на Струмица, Васил Пишев му наложува дека ако треба, циганите ќе ги вадат за уши еден по еден и ќе ги тераат на гласање, само за да добијат изборите.

Во еден од разговорите со Славе Гошев од Струмица, Јанкулоска задоволно тврди дека завршиле добра работа, а Гошев и возвраќа дека тој не е Силвана Бонева.

Поврзани новости