Јанкулоска: Луѓето блиски до опозицијата отвораат тема, без да понудат аргументи

by Фокус

Министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, денеска  по вторпат изјави дека објавената видео снимка во неделникот „Фокус“, претставува обид на лицата блиски до опозицијата да отворат тема, без да понудат аргументи, јавува МИА.

Таа вели дека МВР стои на располагање за сите сознанија или евентуални докази за целосно да се истражат и отфрлат какви било сомнежи, „ако некој воопшто ги има“. Јанкулоска додава дека не може да претпостави која е идејата на опозицијата што ја наметнува оваа тема во јавноста, но упати повик да ги достават сознијата или евентуално доказите да за тие целосно да се истражат.

Поврзани новости