Јанева ќе дава отчет пред Советот на јавни обвинители

by Фокус

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева денеска ќе треба да даде отчет пред Советот на јавни обвинители. На затворена седница ќе реферира за нејзината работа.

 

Ова доаѓа откако минатата недела оваа седница беше презакажана, поради отсуство на претседателот на Советот.

Во собраниската комисија за финансирање и буџет пак – едногласно и без дискусија, беше изгласан буџетот за специјалното јавно обвинителство

Поврзани новости