Јанчев ја чистеше шарената фасада на општинската зграда во Кавадарци

by Фокус 20:45
20:45

Веднаш по изборот за градоначалник на Кавадарци, Митко Јанчев нареди чистење на фасадата на општинската зграда.

Инаку, оваа фасада беше офарбана за време на протестите на Шарената револуција.

- Advertisements -

По неколку часа работа, општинското јавно претпријатие целосно ја исчисти фасадата.

Поврзани новости