Јанакиески договара гласање на затвореници и војници

by Фокус

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, според разговорите што ги објави опозицискиот СДСМ, влијае врз гласањето на затворениците во еден од затворите и прави притисок за гласањето на војниците во некоја касарна.

– Нека гласаат за ВМРО, инаку повеќе нема да бидат војници – дециден е Јанакиески.

Поврзани новости