Јакимовски: Нема да има 28-катница во Карпош

by Fokus 22:33
22:33

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски во гостувањето во „Жешко политичко лето“ на Канал 5 говореше за градежните активности во неговата општина. Тој истакна дека во Карпош нема да се гради 28-катница.

„Јас прв излегов и кажав дека 28-катница во Карпош нема да има.Зграда со 28 ката нема да има, таму е предвидено висока зграда, но не може да биде со 28 ката таа минимум треба да биде со 10 ката, вели Јакимовски.

Поврзани новости