Извршителите „работат“ и за празниците, граѓаните со блокирани сметки и за Божиќните празници

by Fokus

Поголем број на граѓани останале со блокирани сметки и за време на Божиќните сметки како последица на правните дејствија преземени од извршителите, велат од иницијативата „Стоп за извршители“ за 24Вести.

– Според наши информации, тие продолжуваат и понатаму со блокада на граѓаните, без разлика дали е петок попладне, дали е празник. Премиерот најави нов Закон, дали тоа ги плаши, дека доаѓа крајот на овој грабеж и сега што може „да се улови во матно“ – вели Марјан Ристески од Стоп за извршители.

Поврзани новости