Извинување до читателите: Поради технички проблеми помалку содржини на сајтот на „Фокус“

by fokus 17:40
17:40

Почитувани читатели на сајтот на „Фокус“,

Ви се извинуваме поради послабиот интезитет на содржини кои се објавуваат во текот на денешниот.

Поради технички проблеми не сме во можност навремено да ги објавуваме сите информации и вести. Се работи на решавање на овој проблем и се надеваме дека во најскоро време ситуацијата ќе се нормализира.

Со почит,

Тимот на „Фокус“

 

Поврзани новости