Известување за производите од канабис на Реплек Фарм

by Fokus

Во интерес на пациентите и сите граѓани кои користат производи од канабис (Каноил масла, спрееви, масти, супозитории, вагитории) Реплек Фарм ги намали цените на своите производи кои од сега можат да се набават по поприфатливи цени, во сите аптеки, без рецепт.

Ги поддржуваме македонските производители и користиме цветови богати со ЦБД  преточени во високо-квалитетни домашни производи.

Реплек Фарм како и до сега продолжува да се залага за унапредување на здравјето на пациентите и обезбедување на потребната терапија до сите крајни корисници по достапни цени.

Остануваме доследни на нашето мото.

Вашето здравје е наша обврска.

Поврзани новости