Известување на „Фокус“ до читателите

by fokus 13:46
13:46

Почитувани читатели,
Веб страната на „Фокус“ веќе неколку денови се соочува со проблеми при споделување на своите вести на социјалната мрежа Facebook. Поради промени во политиката на Facebook, нашите вести не можат да допрат до вас читателите како порано.

Опсегот на ричови е драстично намален, социјалната мрежа бара наплата за поголем досег на вестите, а на нашите читатели со тоа им се ограничува правото да ги гледаат нашите постови.

- Advertisements -
Banner Renault 300x250

Со цел и понатаму „Фокус“ да биде ваше гласило преку кое ќе се информирате, ви препорачуваме доколку сакате да ги добивате навремено информациите на „Фокус“ да ја отворате нашата веб страна.

Со почит
Редакцијата на „Фокус“.

Поврзани новости