Извештајот на СЈО денеска пред Комисија за политички систем

by fokus 11:14
11:14

Извештајот за работата на Специјалното јавно обвинителство за последените шест месеци денеска ќе се најде пред Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците.

На истата седница ќе биде разгледуван и Годишниот извештај за работата на јавните обвинителства во Република Македонија за 2015 година.

При објавувањето на Извештајот на СЈО, Катица Јанева најави дека доколку биде поканета, таа и лично ќе го презентира Извештајот пред пратениците.

Поврзани новости