Изменет сообраќаен режим на патот Кичево-Охрид

by fokus

На магистралниот пат Кичево – Охрид, (Мала Река – Славеј Планина), од денеска се воведува времена измена на режим на сообраќајот, соопшти Авто мото сојузот.

Времената измена на сообраќајот со девијации (преминување од една коловозна лента во друга) е поради изведување градежни работи, а ќе трае до завршување на активностите.

За воведениот времен режим е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

Поврзани новости