Излегле од ресторан без да ја платат сметката, правдајќи се дека некој ги украл парите

by Фокус 13:19
13:19

Вработена во ресторан во центарот на Скопје вчера по полноќ пријавила дека во ресторанот дошле машко и женско лице, кои недолично се однесувале.

„Машкото лице фрлило две менија на земја и по пет минути го напуштиле ресторанот без да ја платат сметката. Вработената излегла по нив со сметката и им укажала дека не платиле, но машкото лице почнало да вика и да тврди дека ја платиле сметката и дека некој ги украл парите“, објаснуваат од полицијата.

- Advertisements -

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Поврзани новости