Изборот за спортисти на годината доцнеше 20 минути, се чекаше премиерот Заев

by fokus 20:26
20:26

Изборот за најдобри спортисти за 2017 година во организција на Агенцијата за млади и спорт доцнеше 20 минути, бидејќи се чекаше да пристигне премиерот Зоран Заев. Наместо во 20 часот, манифестацијата која е со директен пренос на МРТ почна во 20:20 минути.

Иако пристигнувањето на премиерот беше најавено во 19:55-20:00, сепак тој задоцни. Организаторот чекаше Заев да дојде, и штом тој се појави и седна на своето место, манифестацијата започна.

Поврзани новости