Иванов за протестирањето: Зошто да се користи улицата, кога има Устав?

by fokus 21:40
21:40

Претседателот Ѓорѓе Иванов за време на протестите на Шарената револуција го искажа својот став за користење на улицата за остварување на своите барања. Според Иванов, нема потреба да се користи улицата кога има Устав, а оние кои протестираат не ги признаваат институциите.

 

Поврзани новости