Италијански пратеник запроси колешка во парламент

by Fokus 12:09
12:09

>Флавио Ди Муро, пратеник на партијата Лига Север, направи нешто навистина несекојдневно на седницата на италијанскиот парламент откако побара збор.

Кога доби збор, пратеникот извади прстен и ја запроси својата колешка.

- Advertising -

„Елиза, дали сакаш да се омажиш за мене?“, запраша пратеникот Ди Муро.

Девојката, инаку, е од истата партија.

Неговите колеги од партијата го поздравија неговиот потег со аплауз, додека пак претседателот имаше помалку разбирање и му замери на таквото однесување.

Поврзани новости