Исклучените од топлификација одржаа 116-ти протест

by Fokus 17:52
17:52

Исклучените граѓани од системот на топлификација го одржаа 116-от мирен протест. Лутајќи низ судските лавиринти, без одговор останале од Основниот суд 2, од каде што немале храброст и доблест да се сретнат со исклучените граѓани.

Најавија дека нема да отстапат од нивните барања и очекуваат од новата влада позитивен исход.

- Advertisements -

Поврзани новости