Исчезнала девојка од Демир Капија

by Фокус

Седумнаесет годишна девојка од Демир Капија исчезнала минатиот четврток, а нејзината мајка ја пријавила во саботата во полициската станица во Неготино. Полицијата трага по девојката.

Поврзани новости