Исчезна 59-годишен маж од скопско Драчево, семејството моли за помош

by Fokus

Исчезна 59- годишниот Љубен Тасков кој е со нарушено психичко здравје од скопската населба Драчево. Овој човек  попладневно  бил виден на автобуската постројка кај дрварата Караџица и од тогаш му се губи трагата.

Семејството моли за помош доколку го видите веднаш да пријавите во најблиската полициска станица или да ги исконтактирате неговите најблиски на број: 078 258 735

Поврзани новости