Иницијатива: Парите за Панорамско тркало да се пренаменат за поплавените

by Fokus

По невремето што синоќа го зафати Скопје, на социјалните мрежи е отворена иницијатива за пренамена на парите за изградба на Панорамското тркало за помош на граѓаните од поплавените подрачја.

Иницијативата се вика: „Парите за Панорамско тркало да се пренаменат за жртвите и поплавените“.  

Поврзани новости