Играорци од Косово го поставиле знамето на Албанија на Самоиловата тврдина

by Fokus 14:55
14:55

Фолкорно играорна група од Косово утрово го поставила занмето на Албанија на Самоиловата тврдина во Охрид, пренесува „Охридскај“.

Според информациите, играорците сакале да направат играорен перформанс, а знамето веднаш било отстрането.

- Advertisements -

Како што пренесува порталот, повеќе играорци се лишени од слобода.

Поврзани новости