Ибраимоски: Амди Бајрам вели дека е Кока Кола, јас ќе го направам дестилирана вода

by fokus 20:51
20:51

На протестот од Шарената револуција пред Собранието на демонстрантите им се обрати претседателот на Партијата за целосна еманципација на Ромите, Самка Ибраимоски кој рече дека финалната победа ќе биде на граѓаните.

-Амди Бајрам вели дека е Кока Кола, но јас ќе го направам дестилирана вода. Мора да има демократија за сите, па и за Ромите. Финалната победа ќе биде наша, граѓаните ќе одлучат, рече Ибраимоски во своето обраќање.

 

Поврзани новости