Хуманитарна акција на СДСМ и Црвениот крст

by fokus

Денеска во Скопје се одржа традиционалната хуманитарна акција „Дарувај од срце“ во организација на Форумот на жени на СДСМ, Црвениот крст и хуманите граѓани.

-Топла облека, обувки, покривки за најзагрозените граѓани на кои им е најпотребна помош во овие зимски беа донирани на пунктот „Даре Џамбаз“. Вакви солидарни акции се спроведуваат и во други градови низ Македонија, известуваат од СДСМ.

Поврзани новости