Хероите од Србија и БиХ: Не оставија на цедило ниту едно суштество!

by Фокус

Додека поплавите носат се пред себе, илјадници луѓе се евакуирани од своите домови, а во тек е евакуација на жителите во критичните подрачја низ Србија и Босна и Херцеговина. Но, има и такви кои не забораваат на најранливите, беспомошни животни.

Тешките времиња раѓаат нови херои. Запознајте ги низ галеријата на српски Телеграф.

 

Поврзани новости