Хан смета дека ЕУ може да гарантира фер избори

by Фокус

На својот твитер профил еврокомесарот напиша дека и покрај финалната одлука на политичките партии тие ќе обезбедат поддршка за фер избори.

„Каква и да биде конечната одлука донесена од страна на политичките партии, ние ќе обезбедиме целосна поддршка за да се гарантираат демократски фер избори“, напиша Хан.

Поврзани новости