Хајндл: Мора да има договор пред летните одмори

by Фокус

Договор за надминување на полтичката криза мора да има што поскоро, пред почетокот на летните одмори, изјави за Нова германскиот специјален пратеник за Македонија Јонахес Хајндл.

-За Македонија е мошне важно кризата што поскоро да се надмине бидејќи таа криза не е добра за инвеститорите кои и се потребни на македонската економија – рече Хајндл.

 

Поврзани новости