Густа магла на Стража, видливост до пет метри

by fokus 11:52
11:52
На превојот „Стража“ денеска врне дожд и густа магла, која значително го отежнува сообраќајот на возилата.
На некои места, видливоста е до 10 метри, додека пак некаде маглата е значително густа и видливоста е до пет метри.
Се препорачува внимателно возење на сите учесници во сообраќајот, особено во овој дел на Македонија.

Поврзани новости