Груевски стана мандатор со задоцнување

by fokus

Претседателот Ѓорге Иванов денеска му го врачи мандатот за формирање влада на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, кој и овој пат успеа да задоцни, но само 25 минути.

Поврзани новости