Груевски сфатил дека е обвинет зошто сака да се вози во мерцедес

by Fokus

На денешнто рочиште за случајот Тенк, сите обвинети, Никола Груевски, Гордана Јанкулоска и Ѓоко Поповски истакнаа дека не чувствуваат вина.

Груевски истакна дека во целост не го разбира обвинението, бидејќи не му било јасно како некој како што рече, може да биде обвинет за сакање, бидејки од СЈО рекле дека тој сакал да си набави мерцедес.

-Обвинението го прочитав и можам да кажам дека е нејасно бидејќи не можам да извлечам заклучок за што сум обвинет. Разбрав дека сум обвинет дека сакам да се возам.

В.В.

Поврзани новости