Груевски: Никој не победил народ со помош на странска служба!

by Фокус 17:44
17:44

Ниедна политичка партија со помош на странски странски служби на ја победила волјата на народ, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, на денешната годишна конференција на Унијата на жени на партијата.

-Уште 5 недели кога ние од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата ќе го почнеме новото време кое Македонија го заслужува – рече Груевски.

- Advertisements -

Тој најави кадровски освежувања и нови мерки и политики како резултат на, како што истакна, извлечените поуки од нивните грешки и сондажите од мислењето на граѓаните.

Поврзани новости