Груевски не се појави на средба со Хајндл

by fokus

Иако во агендата на германскиот пратеник, била предвидена средба со Никола Груевски, сепак претседателот на ВМРО-ДПМНЕ не се појавил на состанокот.

Од денешната средба партијата објави соопштение дека „делегација од ВМРО-ДПМНЕ оствари средба со германскиот специјален пратеник г-дин Јоханес Хајндл“.

Нема информација кој бил во делегацијата, а не е објавени ниту фотографија од средбата.

Поврзани новости