Груевски: Не коментирам внатрепартиски одлуки на ДУИ

by Фокус

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски оставките на претставниците на извршната власт на ДУИ ги оцени како внатрепартиска работа.

– Се работ за внатрешна партиска одлука. Тоа е нивна одлука и јас не би ја коментирал – рече Груевски.

Тој посочи дека следуваат избори и оти граѓаните се тие кои ќе оценат која и каква влада треба да се состави во иднина.

Поврзани новости