Груевски: Нашата цел е исполнување на соништата на граѓаните

by fokus 20:21
20:21

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, на вечерашниот митинг во Македонски Брод рече дека нивната најважна цел е да ја реализираат волјата на граѓаните и нивните соништа.

-Работиме само за таа цел бидејќи сме тука да ви служиме, ние сме во ваша служба. Зборовите беа значајни во минатото затоа што тие вродуваа со резултат. На Македонија и треба нова ера и нови победи. Продолжуваме да ја следиме патеката со ваша целосна поддршка, со истата љубов и посветеност како од првиот ден. Искрено верувам дека изборите на 15 октомври ќе завршат со најдобрите резултати за нашата држава, за нашата Македонија. Нашиот народ ќе добојде до најсоодветните услуги што ги очекува, услуги какви што заслужува. Македонија припаѓа на народот и овој град припаѓа на неговите жители, рече Груевски.

 

- Advertising -

Поврзани новости