Груевски му се закануваше дека може да стане ортак на Рамковски во затвор, а сега е нивни кандидат за градоначалник.

by Fokus 15:09
15:09

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ денес ги соопшти последните 10 кандидати за градоначалници. Меѓу нив се најде и името на Стево Пивковски, кој на последните локални избори во 2013 година настапи како независен кандидат, а цело време на митинзите се препукуваа со екс премиерот Никола Груевски, кој му се закануваше дека може да стане ортак со Велија Рамковски.

За Центар –Дејан Јовановски

- Advertising -

За Могила-Стевче Пивковски

За Илинден-Жика Стојановски

За Македонски Брод- Милосим Војнески

За Лозово -Јордан Илиовски

За Делчево- Иван Соколов

За Берово- Никола Атанасов

Теарце -Војо Гоговски

Кичево- Влатко Сајковски

Зелениково -Александар Манев

Поврзани новости