Груевски кон неопределените – џабе гласате за мали партии!

by Фокус 09:34
09:34

Оние што мислат дека ќе направат добра работа ако гласаат за некоја малечка партија што се бори за еден, а најмногу два пратеника во Парламентот, а најчесто таквите ниеден не добиваат. Ништо нема да направат со тоа! Еден како ниеден! Ќе се мафта таму во парламентот, ќе гледа нешто за него да заврши, ако може за некој од партијата – и толку! Тоа е борбата на тие партии. Дајте сите да ја концентрираме енергијата кон онаа политичка  гарнитура која има најквалитетна програма, порача вчера премиерот Никола Груевски од митингот во Охрид и побара 62 пратеници за да не може ДУИ да ја уценува ВМРО-ДПМНЕ.

Поврзани новости