„Груевски е најавен како душа која ќе ја спаси Македонија“

by Фокус 17:21
17:21

Сопственикот на градежната компанија „Македон Бетон“ и автор на неколку книги за Александар Македонски, Ниче Македон, во гостување во една емисија ја објаснува моменталната политичка ситуација во Македонија.

 

Поврзани новости