Груби: Без Али Ахмети и ДУИ не ја бива работата!

by Fokus

Организацискиот секретар на ДУИ, Артан Груби на социјалните мрежи ја истакна важноста на ДУИ и Али Ахмети на овие претседателски избори.

„Али Ахмети и ДУИ прават Претседатели на Собрание
Али Ахмети и ДУИ прават Премиери
Али Ахмети и ДУИ прават Претседатели на државата

Без Али Ахмети и ДУИ не ја бива работата

П О Б Е Д Н И Ц И“, напиша Груби на својот профил.

Поврзани новости