Грантови од ФИТР за 34 основни и средни училишта

by Fokus 09:31
09:31

Во Владата денеска ќе бидат потпишани договори со 34 основни и средни училишта кои добија грантови во висина од шест милиони денари преку Фондот за иновации и технолошки развој.

На потпишувањето на договорите најавено е обраќање на премиерот Зоран Заев и на директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски.

- Advertisements -

Поврзани новости