Граѓаните со јајца фрлаат кон Собранието

by Fokus 19:33
19:33

Се повеќе се зголемува бројот на граѓани кои во моментот протестираат пред Собранието. Во моментот дел од нив со јајца фрлаат кон Собранието.

jajca

jajca1

jajca2

bomba1

Поврзани новости