Граѓаните со бакли пред Министерството за правда

by fokus

Откако ја исшараа Владата, демонстрантите се упатија кон Министерството за правда.

Тука запалија бакли, а не заборавија да ја „освежат” и фасадата со нова боја.

Со тазе боја офарбани беа и прозорците на канцеларијата на Иванов, па пеејќи „Бела чао” толпата се упати кон Собрание.

Поврзани новости