Господ да не чува од елементарни непогоди затоа што надлежните очигледно не се способни!

by lali

После ова што се случи со поплавите низ Македонија, ќе се свикуваат итни седници, ќе има посети на кризните места и изразување загриженост од надлежните. А бе лидери во регионот сме за справување со последици, ама изгледа последни сме со решавање на причини.  „Подобро да спречиш, отколку да лечиш“…is not available in your country

 

П.С. За сите оние кои сакаат и се во можност да помогнат, на пунктот пред Општина Тетово се собира хуманитарна помош. Aпелирам и да се отворат броеви за донирање за што повеќе и побрзо им се помогне на сите оние кои претрпеа штета од поплавите.