Гори автомобил на патот Неготино-Штип

by fokus 19:11
19:11

Автомобил Мерцедес се запали пред врвот на Серта, на патот Неготино-Штип. Автомобилот е со прилепски таблички, а најверојатно се запалил поради неисправна инсталација.

Патниците од автомобилот се добро, а повеќе луѓе што поминувале на патот го гаснеа пожарот. Пристигнаа и две пожарни возила, едно од Штип и едно од Неготино.

- Advertisements -

Поврзани новости